Skift Skærm iPhone X | Mobigo

0

Presentation Transcript

  • 1.Contact Email :- info@mobigo.dk Contact Number :- +45 91 91 73 73 3 bedste måder at ændre den defekte skærm på din iPhone X
  • 2.Contact Number :- +49 1521 7445599 Contact Email :- info@mobigo.dk Contact Number :- +45 91 91 73 73 Hvis din iPhone X -skærm er revnet, ikke reagerer på berøring eller ikke viser en visuel, når din telefon er tændt, er det tid til at begynde at lede efter en professionel, der kan Skift Skærm iPhone X. Vi har tre forslag til, hvordan du ændrer skiftskærmen på din iPhone X. 1. Apple Stores og Apple -autoriserede servicecentre Apple-godkendte servicefaciliteter giver en one-stop-shop for ethvert problem, du måtte have med din Apple-enhed. Det er måske derfor, de er det første, man tænker på, når vores gadgets går i stykker. De er imidlertid ikke den eneste mulighed på markedet i modsætning til almindelig opfattelse.
  • 3.Contact Number :- +49 1521 7445599 Contact Email :- info@mobigo.dk Contact Number :- +45 91 91 73 73 For eksempel er der ingen tvivl om, at de ville erstatte skærmen med en ny, der er 100 procent original og kommer med en garanti. Imidlertid ville deres overdrevne servicegebyrer (som inkluderede ekstra skatter) koste næsten dobbelt så meget som den autentiske skærm, der er tilgængelig på det lokale marked. Desuden mangler der åbenhed om, hvad der skete med din telefon, efter at du tog den med til reparationsfaciliteten for at få ændret skærmen på din iPhone X. 2. Lokal iPhone -værksted Du får muligvis også udskiftet skærmen på din iPhone X med en velrenommeret lokal reparationsvirksomhed i din region. Hver by har nu et mobilværksted i alle kroge og hjørner. Det beløb, de opkræver for at ændre en iPhone X -skærm, forårsager ikke månedlige budgetinkonsekvenser. Mens du leder efter en lokal iPhone -reparationsvirksomhed eller ekspert, kan du gå med den, der skiftr din iPhone -skærm lige foran dig.
  • 4.Contact Number :- +49 1521 7445599 Contact Email :- info@mobigo.dk Contact Number :- +45 91 91 73 73 3. Skift iPhone X -skærm selv. Jeg er klar over, at dette ikke er en god idé, fordi et forkert træk permanent kan beskadige eller mure din iPhone. Hvis du har viden og værktøjer til selv at skift skærmen på en iPhone X, kan du prøve det. Du skal blot købe top-of-the-line skærmkomponenter til din iPhone X fra en velrenommeret og pålidelig kilde eller en onlineforhandler, og derefter installere skærmen selv ved at følge gør-det-selv-guider til, hvordan du udskifter en iPhone-skærm? På denne måde vil du være sikker på at få udskiftningskomponenter af høj kvalitet til din IPhoneX-skærm. En selvstudium til selv at Skift iPhone X -skærm: Sluk din iPhone X. Fjern de to pentalobe -skruer på højre og venstre side af Lightning -forbindelsen. For at åbne din iPhone X skal du bruge en Pentalobe skruetrækker (PL1).
  • 5.Contact Number :- +49 1521 7445599 Contact Email :- info@mobigo.dk Contact Number :- +45 91 91 73 73 Displayet på iPhone X bruges til at åbne den. Fordi det er tæt knyttet til resten af ​​kabinettet, skal du først smelte klæbemidlet, før du forsøger at fjerne displayet. Grundpræmissen er at opvarme din gadget lige nok til at gøre den behagelig at røre ved, men ikke for varm. Du bør bruge en varmepistol til dette. Du skal være opmærksom på, at efter at iPhone X er blevet åbnet, kan der ikke ydes garanti for vandtæthed. Du skal bruge hårdt plastik og en sugekop for at fjerne displayet fra telefonen. Placer sugekoppen på enhedens nederste kant, og træk den opad for at skabe et lille mellemrum mellem rustfrit stål og displayrammen. Fjern skærmen fra skærmen ved hjælp af flade plastikvælger. Du bør ikke folde skærmen helt om, mens den stadig er tilsluttet resten af ​​enheden. Foldning af skærmen helt kan resultere i overstrækning og som følge heraf bryde skærmens sarte flexkabler. Skub forsigtigt skærmen opad med et fast plastpektrum for at fjerne det fra metalrammen. Isoler batteriet for at undgå en mulig kortslutning.
  • 6.Contact Number :- +49 1521 7445599 Contact Email :- info@mobigo.dk Contact Number :- +45 91 91 73 73 Træk i skærmforbindelserne. For at undgå at skade noget på logikbordet, mens forbindelserne fjernes, skal du altid nærme dig stikket fra siden uden komponenter. Når alle stik er taget ud, kan skærmen fjernes helt. Fjern øretelefonen. Pincet og en skruetrækker af Y-typen Forskellige sensorer konvergerer på ørekopens flexkabel. Opvarm det let fastklemte flexkabel med varm luft for at hjælpe med at løsne, før sensorkablet fjernes. Når du slipper flexkablet og sensorerne, skal du være forsigtig og tankevækkende, da de let kan blive beskadiget. For forsigtigt at fjerne flexkablet fra skærmen, skal du indsætte et fladt, robust instrument, f.eks. En stålspatel, under det. Forbered det nye display til installation på din enhed. Udskiftningsskærme på markedet er normalt ikke udstyret på samme måde. Som et resultat, før du monterer udskiftningsdisplayet, skal du muligvis acceptere nogle af følgende let limede stykker. Et kamera, der vender fremad, er fremstillet af plast. Infrarød kameraholder af plast. Sensoren er monteret.
  • 7.Contact Number :- +49 1521 7445599 Contact Email :- info@mobigo.dk Contact Number :- +45 91 91 73 73 Placer øretelefonens flexkabel nær skærmens øvre kant. Sæt forsigtigt sensorerne tilbage i deres elektroder ved skærmens kant. Installer øretelefonen, juster den korrekt og hold den med en pincet for at forhindre, at den glider, mens du strammer skruen. Læg en frisk klæbende ramme oven på den gamle. IPhone er nu støv- og stænk vandtæt efter installation af en ny klæbebånd, men den er ikke helt vandtæt. For at garantere, at den nye klæbende ramme passer korrekt overalt, skal du fjerne eventuelle rester af klæbemiddel fra rustfrit stål og displayrammer. Tilslut gadgeten til skærmen. Tilslut batteristikket igen. Til sidst foldes displayet forsigtigt om. En efter en skal du trykke den ned langs rammen. Inden du limer din iPhone på plads, skal du teste skærmen og andre funktioner.
  • 8.Contact Number :- +49 1521 7445599 Contact Email :- info@mobigo.dk Contact Number :- +45 91 91 73 73 Fastgør de bageste dækselskruer samt de to pentalobe -skruer. Kontroller berøringsskærmen og displayets lysstyrke.